NOR CURIER 930X122

meteorologie

VREMEA, SCHIMBARE TOTALĂ. METEOROLOGII ANUNȚĂ

Vremea, schimbare totală. Meteorologii anunță. Vremea se schimbă în acest weekend. Temperaturile vor scădea și își vor face apariția ploile.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

“Îşi vor face apariţia ploile, sâmbătă local în mai toate regiunile, iar duminică pe arii mai extinse.

De asemenea, scad şi temperaturile. De exemplu, sâmbătă temperaturile vor fi între 15 şi 22 de grade Celsius, cu 22 de grade în Oltenia şi 15 în nordul Moldovei. Duminică va fi şi mai răcoare, între 10 şi 18 grade. În Nord, Nord-Vest şi Centru vor fi temperaturi mai coborâte decât mediile climatologice, acolo vor fi între 12 şi 16 grade, cu câteva grade mai puţin decât media climatologică”, declară pentru Mediafax Meda Andrei, meteorolog de serviciu la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

“Duminică seara şi în noaptea dintre duminică şi luni în zona montană, la altitudini mai mari, ar putea apărea lapoviţa şi ninsoarea. Nu este ceva ieşit din comun. Noi am avut deja anul aceasta ninsoare în zona de munte, nu e prima dată. Este normal, ţinând cont că va pătrunde un aer mai rece în zona României”, precizează meteorologul.

Luni, 22 octombrie 2018, vremea se va încălzi: “Temperaturile vor fi în jurul celor normale la această dată şi va fi un cer variabil, cu ceva mai mulţi nori. Ploi vor mai fi local în Muntenia şi Oltenia. Trecător spre Munţii Banatului să mai fie şi o lapoviţă sau ninsoare. În general, vremea de luni va fi mult mai bună faţă de duminică în ceea ce priveşte temperaturile”, precizează Meda Andrei pentru Mediafax.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90