SMART KIDS 930X122

averse

VREMEA SE SCHIMBĂ! METEOROLOGII AU FĂCUT ANUNȚUL

Vremea se schimbă! Meteorologii au făcut anunțul. Luni, 28 august 2017, vremea va fi ușor instabilă. Față de ziua de astăzi (la această oră în Pitești, de exemplu, este soare și sunt 31 de grade Celsius), temperaturile vor scădea în cea mai mare parte a regiunilor.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

În prima parte a zilei se vor semnala averse, descărcări electrice și izolat grindină în centrul țării, în est și în zonele de munte, iar apoi, seara și noaptea, și în sud-vest, în sud, inclusiv în județul Argeș, și izolat în rest. Cantitătile de apă vor depăsi, dar pe arii restrânse, 15…20 l/mp Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări.

Marți, 29 august, vremea va continua să se răcească. Temperaturile maxime diurne ar urma să se încadreze între 20 și 28 de grade, în timp ce minimele nopții vor fi cuprinse între 7 și 17 grade. Local, vor mai exista condiții de ploi și descărcări electrice.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Miercuri, 30 august, vremea va fi frumoasă și se va încălzi din nou. Temperaturile maxime vor depăși iar 30 de grade Celsius.

Temperaturi acum în județul Argeș: Pitești 31 de grade, Câmpulung 27, Curtea de Argeș 29, Dedulești-Morărești 27, Stolnici 33 și zona înaltă de munte (la peste 2.000 de metri altitudine) 15 grade.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3