930 x122 grota rece

județul argeș

VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL ÎN ARGEȘ

După zile bune cu temperaturi neobișnuit de scăzute pentru această perioadă a anului, vremea se încălzește substanțial și în regiunea Muntenia și județul Argeș.

Citiți și: Vreme extremă în țară! De la 32 de grade, la doar 15, în câteva ore!

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în această săptămână valorile termice vor marca o creștere semnificativă. Mediile maximelor diurne vor urca de la 24 de grade până în jurul a 33 de grade. De asemenea, mediile minimelor nocturne vor crește de la 14 grade până spre 18 grade.

Și săptămâna viitoare, conform sursei citate, vremea va fi în general călduroasă.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Pentru următoarele două săptămâni (până duminică, 28 iulie), probabilitatea pentru manifestări specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului) va mai fi relativ ridicată astăzi, 16 iulie, și din nou în intervalul de timp 24-28 iulie 2019, informează Administrația Națională de Meteorologie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90