Donaris 930 x 122

meteorologie

VREMEA SE SCHIMBĂ RADICAL. VEȘTI DE LA METEOROLOGI

Vremea se schimbă radical. Vești de la meteorologi.

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Începând din acest weekend, vremea se va răci în partea de nord a țării, iar de miercuri, 26 septembrie 2018, răcirea se va simți în toate regiunile, informează Mediafax.

„Cumva, per total ţară, temperaturile vor fi duminică normale pentru această perioadă, însă, de duminică noaptea, un front polar va pătrunde prin nord-vestul ţării, astfel că de duminică spre luni, în Maramureş, în Crişana, Transilvania, Banat şi în nordul Moldovei vom avea vânt intens, de 60-70 de km pe oră, şi vom avea şi ploi.

Citiți și: Vremea pe următoarele zile ne dă fiori!

Luni, va continua răcirea în vest, în nord şi în centru, însă pe sud şi sud-est avem o uşoară pulsaţie caldă, astfel că aici temperaturile vor fi mai ridicate, iar în Bucureşti vom avea 27-28 de grade. (…)

Ceea ce ar fi reprezentativ pentru ziua de luni ar fi că vom avea o diferenţă mare de la nord la sud. Astfel, dacă în regiunile nordice vorbim de temperaturi maxime de 13-15 grade, pentru partea de sud vorbim de 28-29 de grade, adică în nord vom avea toamnă, iar în sud vară, sub rezerva că această prognoză se poate schimba.

De miercuri, masa rece se va simţi mai mult şi în partea de sud a ţării.”, precizează pentru Mediafax Alina Şerban, meteorolog la Administraţia Naţională de Meteorologie.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90