New Profesional Consult 930 x 122

averse

VREMEA SE STRICĂ RADICAL. ANM ANUNȚĂ RUPERE DE NORI

Vremea se strică radical. ANM anunță rupere de nori. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cu puțin timp în urmă o informare de vreme rea.

Citiți și: Vremea se schimbă total în acest weekend!

Interval de valabilitate: 5 mai, ora 15 – 8 mai 2019, ora 9. Fenomene vizate: perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

În intervalul de timp menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și izolat 40…60 l/mp.

Citiți și: Vremea se schimbă radical!

Astfel de fenomene vor fi mai frecvente și mai intense în după-amiaza zilei de duminică (5 mai) și în noaptea de duminică spre luni (5/6 mai) în majoritatea regiunilor, iar în cursul zilelor de luni și marți (6 și 7 mai) îndeosebi în sudul, estul și centrul țării.

Vremea se va răci accentuat luni (6 mai) în vestul și nordul țării, iar marți (7 mai) și în celelalte regiuni.

La munte, începând din noaptea de luni spre marți (6/7 mai) precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini de peste 1.800 de metri va ninge și vântul va avea intensificări, cu rafale de 60-70 km/h, spulberând
zăpada, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA