NOR CURIER 930X122

balea lac

hotel_de_gheata_balea

ZĂPADĂ DE UN METRU ȘI JUMĂTATE!

Administrația Națională de Meteorologie anunță cât măsura stratul de zăpadă în această dimineață, la ora 8, în zona de munte a Argeșului și în principalele localități ale județului.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

În munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, stația meteo de la Bâlea Lac a măsurat un strat de zăpadă de 1 metru și jumătate. Nu mai ninge, dar cerul este acoperit, iar termometrele indică minus 4, 6 grade.

În municipiul Curtea de Argeș stratul de zăpadă avea 43 de centimetri. Potrivit meteorologilor, nici în Curtea de Argeș nu mai ninge. Cerul este acoperit, aerul – cețos, iar temperatura aerului – minus 7, 9 grade. În Pitești aveam la ora 8 un strat de zăpadă de 41 de centimetri. Nu ninge, iar termometrele indică minus 7, 6 grade. În Câmpulung Muscel stratul de zăpadă era de 28 de centimetri. Temperatura: minus 7, 7 grade. Nu mai ninge nici în Câmpulung, dar și acolo cerul este acoperit, iar aerul – cețos. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90