New Profesional Consult 930 x 122

fagaras

Zeci de turiști la coadă pentru o fotografie pe Vârful Moldoveanu

Pe rețelele de socializare au apărut imagini cu zeci de oameni care așteaptă la coadă să facă poze pe Vârful Moldoveanu din masivul Făgăraș, județul Argeș.

Citiți și: Investiție majoră în munții Făgăraș!

Numărul mare de turiști care ajung până în vârful muntelui a dus la situația în care oamenii stau efectiv la coadă pentru un instantaneu.

Citiți și: ,,Șoc” la Bran! Uimire totală! ,,Mai bine mă uit de afară!”

Vârful Moldoveanu este vârful muntos cel mai înalt din România, situat în Masivul Făgăraș, județul Argeș. Altitudinea sa este 2.544 metri.

Din cauza piscurilor montane din jurul său, majoritatea de peste 2.400 de metri, vârful Moldoveanu este vizibil doar de pe creasta Făgărașului sau din aer, spre deosebire de multe din principalele vârfuri ale lanțului făgărășan, care sunt vizibile și din Depresiunea Făgărașului.

Sursă foto: Facebook Mihai Răducanu

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Florian spune:

    Da este vizibil deja intensificarea traficului pe traseul Nucsoara , Valea Rea si la fel de vizibila dara de gunoaie si mizerie pe care acesti asa zisi turisti o lasa in urma lor.
    Ca de obicei jandarmii se ocupa de orice altceva decat de ordine pe acest traseu. De obicei ii poti gasi la mici in Domnesti sau cu masinile trase la umbra pe langa fosta tabara.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90