Donaris 930 x 122

Arges

ZI DECISIVĂ PENTRU VILA FLORICA

Astăzi este o zi decisivă pentru viitorul Vilei Florica din Ştefăneşti – Argeș, vilă care a aparținut familiei liberale Brătianu.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Pe ordinea de zi a şedinţei în plen de azi a Consiliului Judeţean Argeș figurează un proiect de hotărâre prin care se va stabili dacă instituţia îşi va exercita sau nu dreptul de preemţiune asupra Vilei şi terenului aferent.

Imobilul, în care funcţionează Centrul de Cultură „Brătianu” al Consiliului Judeţean (în baza unui acord de folosinţă gratuită valabil pe un an), a fost retrocedat proprietarilor de drept (moștenitori ai Brătienilor), care sunt dispuşi, însă, să îl vândă. Pentru clădire şi teren aceștia solicită 2.400.000 de euro. În cazul în care Consiliul Județean nu va cumpăra, Vila Florica şi terenul pot fi vândute pe piaţa liberă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

UPDATE ora 16: Consiliul Județean a votat favorabil proiectul prin care instituția își va exercita dreptul de preemțiune. (Foto: culturabratianu.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90