930 x122 grota rece

caniculă

Zile de coșmar: Caniculă și furtuni!

Zile de coșmar: Caniculă și furtuni!

Citiți și: Vremea în Argeș. Temperaturile vor depăși pragul critic

ANM anunţă patru zile de caniculă şi disconfort termic ridicat pentru Bucureşti şi 26 de judeţe, inclusiv Argeș, fiind emis Cod Galben în acest sens.

Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade Celsius.

Citiți și: Argeș. Avertizare pentru toată lumea! Nu e de joacă

Astfel, pentru zilele de 6, 7, 8, 9 august se aşteaptă caniculă şi disconfort termic ridicat.

„Sâmbătă și duminică (6 și 7 august), valul de căldură va persista în cea mai mare parte a țării, disconfortul termic va fi ridicat, iar local indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Luni și marți (8 și 9 august), valul de căldură se va restrânge spre regiunile sudice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor situa în general între 33 și 37 de grade, iar cele minime nu vor coborî sub 18…21 de grade.”, a transmis ANM.

După caniculă, sâmbătă și duminică vor fi perioade scurte și pe arii restrânse cu manifestări de instabilitate atmosferică.

La începutul săptămânii viitoare, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va manifesta pe arii mai extinse.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3