centrul cultural

ZILE DE SĂRBĂTOARE ÎN MIOVENI

Zile de sărbătoare în Mioveni. În weekend, în zona de picnic a orașului Mioveni a avut loc Sărbătoarea muncii, primăverii și bucuriei.

Citiți și: Mioveni: Campania de depistare a leziunilor de col uterin, un real succes!

Sâmbătă, pe scenă au urcat ansamblurile Centrului Cultural, ansamblul folcloric Mugurașii Mioveniului (coordonat de maestrul coregraf Ion Horobean), ansamblul folcloric Plai de dor (coordonat de maestrul coregraf Cătălin Oancea), Alexandra Păunoiu, copii coordonați de Carmen Voican și Laura Nițu (care au prezentat un dans țigănesc), Izabel Cristescu, Cristina Turcu Preda, Niculina Stoican și Camelia Bălmău.

Duminică, evenimentul a continuat cu ansamblul de mandoline Nova (coordonat de prof. instructor Florica Arsenescu și prof. instructor Constantin Bălan), elevii de la Clubul Copiilor Mioveni (coordonați de Iuliana Radu), ansamblul Dorulețul (coordonat de Constantin Drăgan), elevii cursului de vioară al Centrului Cultural (sub îndrumarea prof. Radu Teianu), Gabriel Alin Matei, Claudia Ghena, Crinu Spătaru și Ștefania Voicu.

Citiți și: Mioveni: Peste 650 de persoane s-au vaccinat, în ultimele două zile

Pentru a marca și Ziua Tineretului, organizatorii au pregătit și un recital susținut de Sandra N., care a interpretat piese dance, etno și pop.

Pe parcursul celor două zile, evenimentul a reunit și meșteri populari, producători și comercianți. Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441