EcoMoto 930×122

centrul cultural

ZILE DE SĂRBĂTOARE ÎN MIOVENI

Zile de sărbătoare în Mioveni. În weekend, în zona de picnic a orașului Mioveni a avut loc Sărbătoarea muncii, primăverii și bucuriei.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Sâmbătă, pe scenă au urcat ansamblurile Centrului Cultural, ansamblul folcloric Mugurașii Mioveniului (coordonat de maestrul coregraf Ion Horobean), ansamblul folcloric Plai de dor (coordonat de maestrul coregraf Cătălin Oancea), Alexandra Păunoiu, copii coordonați de Carmen Voican și Laura Nițu (care au prezentat un dans țigănesc), Izabel Cristescu, Cristina Turcu Preda, Niculina Stoican și Camelia Bălmău.

Duminică, evenimentul a continuat cu ansamblul de mandoline Nova (coordonat de prof. instructor Florica Arsenescu și prof. instructor Constantin Bălan), elevii de la Clubul Copiilor Mioveni (coordonați de Iuliana Radu), ansamblul Dorulețul (coordonat de Constantin Drăgan), elevii cursului de vioară al Centrului Cultural (sub îndrumarea prof. Radu Teianu), Gabriel Alin Matei, Claudia Ghena, Crinu Spătaru și Ștefania Voicu.

Citiți și: Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Pentru a marca și Ziua Tineretului, organizatorii au pregătit și un recital susținut de Sandra N., care a interpretat piese dance, etno și pop.

Pe parcursul celor două zile, evenimentul a reunit și meșteri populari, producători și comercianți. Evenimentul a fost organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90