NOR CURIER 930X122

magic

ZILE ȘI SERI DE NEUITAT LA MAGIC EVENTS TRIVALE!

Sezonul estival din acest an aduce noutăţi pe piaţa de profil a judeţului Argeş pentru toţi cei care doresc să aibă parte de clipe speciale alături de familie sau prieteni. La complexul turistic Magic Events Trivale vă puteţi relaxa şi petrece în timpul dumneavoastră liber, bucurându-vă de cele mai gustoase preparate culinare ale Chef-ului Robert Man (1* Michelin și multe medalii naționale și internaționale), de cele mai rafinate băuturi ale celui mai bun preparator de cocktail-uri, Nicu de la VIP ROOM, şi, categoric, de cea mai distinsă atmosferă din Piteşti, alături de cel mai bun DJ, care va organiza party-uri cu ştaif pentru toate genurile şi preferinţele.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Piscină cu apă de mare

În această vară organizatorii complexului turistic Magic Events pun la dispoziţia clienţilor şi a turiştilor servicii absolut speciale, menite să transforme atmosfera într-una similară cu cea a litoralului. Magic Events aduce litoralul la tine! – ar putea fi sloganul din această vară, pentru că cele două piscine (piscina mare și piscina pentru copii) de la Magic Events sunt unice în oraş! De ce? Pentru că au apă de mare, apă sărată, care vă oferă garanţia petrecerii unor clipe senzaţionale. Copiii nu trebuie lăsați acasă! Și pentru ei Magic Events pune la dispoziție un loc de joacă special, care pur și simplu îi va fascina pe cei mici! Mai mult, clienţii care vor trece pragul restaurantului Magic Events vor avea parte de surprize pe măsură, pentru că în fiecare seară au loc recitaluri cu muzică live. Complexul turistic Magic Events vă garantează petrecerea unor zile de neuitat pe marginea piscinei și a unor seri cu muzică de bună calitate cu formația localului, într-o ambianță de vis!

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Nunți de vis în pavilionul de vară

Momentele importante din viața ta trebuie să fie perfecte! De aceea Magic Events Trivale abordează un nou look, o nouă atitudine și un nou management. Magiv Events Trivale organizează nunți de vis în pavilionul de vară – cort la cele mai înalte standarde, evenimente și petreceri în aer liber, pe marginea piscinei. Detalii găsiți pe www.magicgt.ro sau la numărul de telefon 0723.646.404/adrian.magicevents@gmail.com.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90