EcoMoto 930×122

drapel

ZIUA DRAPELULUI NAȚIONAL, ANIVERSATĂ AZI ÎN PITEȘTI

În Pitești a avut loc astăzi o ceremonie militară și religioasă cu prilejul celebrării Zilei Drapelului Național al României.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

După slujba de sfințire a drapelului, oficiată la biserica „Sfântul Gheorghe” din Piața „Vasile Milea”, prefectul județului Argeș, Mihai Oprescu, a participat în fața Centrului Militar la ceremonia de înălțare a acestuia.

„Drapelul ne-a definit în întreaga lume, în structurile europene și nord-atlantice, în competițiile sportive și culturale, arborând odată cu el și arătând lumii că suntem o țară care și-a câștigat statutul prin însemnătatea vie a celor trei culori.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

De aceea, mă adresez dumneavoastră, stimați argeșeni, și mai ales vouă, tinerilor prezenți astăzi, și vă propun să păstram la loc de cinste în sufletele noastre acest simbol, alături de imnul de Stat, de stema României și de tot ceea ce ne definește și ne identifică în istorie.”, a spus, printre altele, prefectul în discursul său.

La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, parlamentari, directori de instituții deconcentrate și cadre militare în exercițiu și rezervă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90