Donaris 930 x 122

Pitesti

ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI, ANIVERSATĂ AZI LA UNIVERSITATEA PITEȘTI

Ziua Învățătorului a fost aniversată astăzi de Facultatea de Științe ale Educației a Universității Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Cuvântul de deschidere l-a rostit decanul facultății, Liliana Ezechil. Despre evenimentul sărbătorit în fiecare an pe data de 5 iunie a vorbit și rectorul instituției de învățământ superior, Ionel Didea.

Cadre didactice de la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” și Școala Gimnazială nr. 14 „Alexandru Davila” din Pitești și de la Școala Bascov s-au exprimat în legătură cu rolul și locul învățătorului în sistemul educațional românesc, cu arta de a fi învățător și provocările învățământului preșcolar actual. Programul a mai inclus, printre altele, un moment muzical oferit de copiii de la grădinița „Armonia” din Pitești și un montaj video.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

La eveniment a fost reprezentat și Inspectoratul Școlar Județean Argeș.

De organizarea aniversării s-au ocupat conf. univ. dr. Mihaela Neacșu și lect. univ. dr. Ruxandra Stan și Florentina Bucuroiu.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3