930 x122 grota rece

1 iunie

ZOO, DESENE PE ASFALT, MUZEU, CARNAVAL! CE ALEGI PENTRU COPILUL TĂU?

Ziua Internațională a Copilului va fi aniversată și în Pitești așa cum se cuvine.

Citiți și: Copil nou-născut, luat de urgență cu elicopterul SMURD

Poate cea mai potrivită și atractivă opțiune este o vizită la Grădina Zoologică. Intrarea va fi liberă special pentru această zi. Porțile Grădinii urmează să fie deschise publicului între orele 10 și 19. Tot la ora 10 va începe în Piața Primăriei un program de concerte muzicale, de concursuri sportive și desene pe asfalt. De asemenea, copiii, însoțiți de părinții lor, au posibilitatea ca astăzi să viziteze gratuit instituțiile de cultură din Pitești, ca de pildă Muzeul Județean sau Planetariul.

Ziua se va încheia la Jupiter City. Cunoscutul complex comercial va găzdui pentru micuți, cu începere de la ora 18, un Carnaval al Jupiterienilor. Copiii care vor veni îmbrăcați în cele mai frumoase și interesante costume vor fi premiați. Mai multe detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/perfect-pentru-copilul-tau-pe-1-iunie-carnaval-de-poveste-la-jupiter-city/.

Citiți și: Pitești. S-au răsturnat cu mașina, în Trivale

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3