EcoMoto 930×122

bolnav

Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Un piteștean are nevoie urgentă de ajutor, după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de rară.

Alexandru Ionuț Brînzea are doar 39 de ani și se luptă cu una dintre cele mai rare forme de cancer de sânge.

Citiți și: Vrei să fii Moş Crăciun pentru o familie nevoiaşă?

Piteșteanul se află într-o situație delicată și are nevoie de ajutor financiar, întrucât 85% din costurile pentru tratamente se duc doar pe transport.

Acesta are nevoie urgent de o sumă modică, de aproximativ 4.000 RON, pentru a putea merge în continuare, la București, să beneficieze de tratamentele care-i pot prelungi viața.

Cei care își doresc să-l ajute pe Alexandru în lupta cu boala, o pot face prin donații în următoarele conturi:

Titular – Alexandru Ionuț Brinzea

Nr de contact 0755183738

Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

Cont Revolut:

Cont lei – RO63BREL0005532843850100

Cont euro – LT853250030978119523

Cont lire – LT853250030978119523

BIC – REVOLT21

,,Mă lupt cu o formă foarte rară de cancer de sânge.

După aproape 1 an de alergat prin <n> clinici și spitale, am fost diagnosticat cu una dintre cele mai rare forme de cancer de sânge.

Problema mea este ca 85% din costurile de tratament sunt pe drumuri, fiind nevoit sa fac 3 drumuri pe săptămână, preț de 7-8 luni din an la București pentru a face un tratament cu raze UVB/UBA, pe lângă drumurile lunare de la Fundeni care fiecare costa 250-300 de lei la rândul lor.

Eu nu reușesc să obțin sub nicio forma un ajutor din partea fundațiilor pentru ca transportul nu este considerat ca și cost medical…

Vă rog din tot sufletul meu, a spune că sunt la propriu disperat, ar fi o subestimare enormă, asta datorită faptului că în momentul respectiv nu am mai avut cu ce să încep tratamentul, datorita situației financiare în care mă aflu…

În momentul de față am de urmat 2 tratamente.

Unul dermatologic, pentru piele, care îl fac la Spitalul Militar de Urgențe Carol Davila din București și care constă într-o serie de ședințe cu raze UVB / UVA în felul următor:

– un minim de 7-8 luni de ședințe fără întrerupere, până pot primi o pauză (în funcție de recomandarea doctorului, care depinde de progresul meu);

– se fac 3 ședințe pe săptămână, (Luni/Miercuri/Vineri) FĂRĂ ÎNTRERUPERE, odată începute;

– odată începute, pielea suferă o DEGRADARE la suprafață și mai mare față de stadiul actual, iar pentru atenuarea degradării ei trebuie să aplic în fiecare seară o altă cremă, CERA VE BAUMER;

Cel de-al 2-lea tratament, se face pe partea hematologică.

Acesta constă pentru moment în prima forma de medicament CITOSTATIC care se numește Metotrexat și care se ia pe cale orală, dar care și la acesta, evident, odată început tratamentul, nu-l poți întrerupe până nu îți zice doctorul, dar constă și în foarte mulți factori:

– dacă este suficient de puternic și te ajută.

– dacă nu sunt prea puternice reacțiile adverse, care sunt foarte multe…

Din cauza faptului că natura bolii este una mai indolentă, aceste ședințe de UVB / UVA cât și tratamentul pe partea hematologică, se reiau în funcție de evoluția bolii, la recomandarea medicilor

PENTRU CÂT MAI TRĂIESC…

ACESTE TRATAMENTE SUNT SINGURA MEA ȘANSA de a controla evoluția acestei boli care a răpit orice normalitate din viața mea de zi cu zi.

Lumea, prietenii, mă privesc cum nu m-am așteptat… și doare.

În momentul de față cel mai mare impediment sunt banii necesari pentru a putea continua tratamentele, iar rugămintea de AJUTOR se îndreaptă către oricine are posibilitatea de a mă sprijini financiar…”, este mesajul lui Alexandru.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a lui Alexandru, AICI.

Sursă foto: Facebook/Brînzea Alexandru Ionuț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3