New Profesional Consult 930 x 122

TIR ATI

Subprefectul Soare confirmă: TIR-ul ATI în care au murit ieri pacienţi este cel care a fost în Argeş

Subprefectul Soare confirmă: TIR-ul ATI în care au murit ieri pacienţi este cel care a fost în Argeş. Raed Arafat a anunţat ieri seară acelaşi lucru, iar ePiteşti a relatat subiectul AICI.

Citiți și: TIR-ul ATI al morţii a funcţionat în Piteşti până fix acum 30 de zile

Ulterior, în urma unor informaţii controversate care au apărut în spaţiul public, referitor la traseul TIR-ului ATI care a ajuns la Spitalul Victor Babeş şi unde au murit ieri trei persoane, subprefectul Soare a anunţat că, astăzi, a acordat un interviu pentru news.ro, unde a vorbit despre cum a funcţionat respectivul TIR în perioada sa de mandat ca prefect.

Legat de situaţia actuală, prefectul Soare ne-a transmis: „Şeful ISU Arges mi-a confirmat că tirul de la Babeş este cel de la noi din Argeş”.

Citiți și: ÎN SECȚIA ATI A SJU ARGEȘ MAI E UN SINGUR LOC LIBER, IAR ÎN TIR-UL ATI, 7 DIN CELE 12 SUNT DEJA OCUPATE

Emanuel Soare a subliniat că există o firmă particulară care se ocupă de echipamentele de pe TIR-ul ATI.

„Există o firmă care face intreţinerea acestor echipamente mobile, firmă care intervine oridecâteori apare vreo problemă. Pe de altă parte, personalul tehnic din spital este instruit cu privire la modul de funcţionare şi intretinere”, a declarat fostul prefect Emanuel Soare, actualmente subprefect de Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3