Donaris 930 x 122

centru pitești

Suferința unui copil! Acesta se plimba singur și trist pe străzile din Pitești

Un copil de 10 ani a fost găsit seara trecută, de un echipaj al Poliției Locale Pitești, în timp ce se plimba singur prin centrul orașului.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Băiatul era vizibil panicat. Acesta le-a spus agenților că a ieșit să se plimbe, deși afară deja se întuneca.

Stând de vorbă cu copilul, polițiștii locali au aflat că a plecat fără voie de acasă. Micuțul locuiește cu bunica, pentru că părinții sunt la muncă în străinătate.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Femeia nu știa că plecase de acasă, iar atunci când l-a văzut pe copil cu polițiștii la ușă era să leșine de emoție.

Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, transmite:

Aseară, în jurul orei 21.30,  un echipaj al Poliției Locale Pitești a depistat în zona Centrală un minor care se plimba singur, fiind vădit panicat.

Întrebat de polițiștii locali, acesta a spus că are 10 ani, că părinții sunt plecați la muncă în străinătate, și a ieșit singur să se plimbe. A mai spus că este în grija bunicii, care nu știe că a plecat de la domiciliu.

Minorul a fost preluat de polițiști și dus  la adresa indicată de acesta, în siguranță, sub  promisiunea fermă că nu va mai pleca niciodată singur de acasă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Andrei spune:

    Toți idioții au plecat la munca afara crezând ca le face o viața mai buna copiilor in realitate ei distrug niște copii. Ei fug de răspundere și de greutățile vieții și stau bine mersi pe afara iar copii stau chinuiți in țara. După 10 ani de munca investesc banii intr-o casa veche într-un sat și nu se aleg cu nimic

  • Bogdan spune:

    Cea mai mare tragedie a ultimilor 20 de ani; generatii de copii crescute de bunici, cu parinti plecati cu anii ”sa faca bani”prin toate colturile Europei de Vest.
    Familii care se intorc destramate si nu mai sunt in stare sa inteleaga niste copii complet deprimati. Avem un stat deconectat de realitatea sociala si o societatat abrutizata de lipsuri. Statul chiar e esuat, si-a contribuit masiv la distrugerea actuala.
    Si aici nici macar nu e vorba de partide , e vorba de o incompetenta promovata ca politica de stat.

  • Andrei spune:

    E greu sa tii o familie sa fii lângă ei la greu sa duci copilul la școala la antrenament sa stai de vb cu el sa-i explici lucruri despre viața sa-l educi, mai bine pleci afara trimiți 500€ pe luna și ai impresia ca totul e rezolvat. Zeci de familia destrămate și copii fără viitor din cauza imbecililor care pleacă afara pt niște amărâți de bani și pt confortul lor

  • Emma spune:

    Din păcate acesta este tristul adevar, țara in care trăim. Adulții sunt nevoiți sa plece din țara pentru a putea oferi copiilor ceva mai mult decât au avut ei, cu prețul lipsei din viața acestora, lucru care este mai important decât orice altceva.

  • Onica gabriel spune:

    Offf așa a ajuns România din cauza statului român ca nu creadă locuri de munca și nu ai cu ce trai

  • Dorin spune:

    Andrei:
    Daca 10 mil de români care au plecat/vor pleca sunt idioți și imbecili tu ești cel mai tâmpit la minte român.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90