SMART KIDS 930X122

accident ungaria

Sunt din Pitești și au fost implicați într-un groaznic accident!

O familie din Pitești se află printre cei cinci cetățeni români, implicați în gravul accident de circulație produs pe Autostrada M1 din Ungaria.

Citiți și: Accident cu victimă. Carambol cu șapte mașini pe autostradă

Un carambol uriaș, cu 42 de maşini, a avut loc aici sâmbătă, din cauza unei furtuni de nisip, care a redus considerabil vizibilitatea șoferilor.

Zeci de persoane au fost rănite. În urma tamponării în lanț a avut loc și un incendiu uriaș, jumătate dintre mașinile implicate luând foc.

Citiți și: Accident în lanț pe A1! Circulația rutieră este OPRITĂ

Chiar mașina unei familii din Pitești ar fi fost cuprinsă de flăcări în urma accidentului teribil.

„Românii pe care i-am ajutat eu au fost patru. Era o femeie foarte grav, era un român cu maşină de Braşov, un român cu număr de Satu Mare şi încă o familie de la Piteşti căreia i-a luat foc maşina”, a povestit pentru observatornews.ro Micu Ioan Ciprian, martor la accident.

Dintre cei trei români răniţi în carambol, doi sunt încă internaţi în Ungaria. A treia victimă a fost externată şi a ajuns deja acasă, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Info Trafic 24

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA