930 x122 grota rece

filarmonica pitesti

Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Începând de astăzi, 18 martie, sunt disponibile invitațiile pentru spectacolul caritabil ”Zâmbet în Autism” – Împreună de ziua lor.

Evenimentul va avea loc pe data de 1 aprilie, de la ora 18:00, la Filarmonica Pitești. Acesta va cuprinde un amplu spectacol muzical-artistic de excepție.

Citiți și: Argeș: Copiii speciali, pe scenă cu artiști internaționali

Artiști de talie internațională vor urca pe scenă. Vorbim despre îndrăgita solistă Paula Seling, interpretele Elisabeta Turcu Emilia Ghinescu, Emilia Dorobanțu, acompaniate de orchestra ”Doina Argeșului” condusă de dirijorul Cătălin Iancu.

De asemenea, vor avea loc și recitaluri susținute de geniul țambalului argeșean Cătălin Iancu Junior, Grupul „Flori Argeșene” și Grupul Folcloric „Doruri Muscelene”.

În cadrul evenimentului se va desfășura și o licitație de obiecte de colecție. Acestea vor fi oferite de invitații de seamă prezenți la eveniment, printre care se numără și personalități marcante ale municipiului Pitești și ale județului Argeș.

Mai multe detalii, AICI.

Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Participarea în cadrul spectacolului caritabil se face pe bază de invitație cu caracter de donație. Prețul unei invitații este de 30 de lei pentru copii, și 100 de lei pentru adulți.

Acestea pot fi procurate de la sediul Asociației Părinților Copiilor cu Autism Argeș din Bvd. I.C. Brătianu, nr. 36 Pitești.

Toate fondurile strânse în urma evenimentului caritabil, vor fi folosite pentru continuarea proiectului „Ore de terapie gratuite” acordate beneficiarilor din cele două centre ale Asociației, Centrul pentru copii cu dizabilități „Autism Smile”, respectiv Centrul pentru adulți cu dizabilități „Sfântul Mihail”.

Foto principal – descriptiv: Informateca

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90