930 x122 grota rece

anaf

Sunt în vizorul ANAF – profesorii, stiliștii și proprietarii care închiriază

Agenția Națională de Administrare Fiscală  (ANAF) pregătește controale de amploare în următoarea perioadă.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Potrivit Antena3, ANAF şi-a propus să colecteze mai mulţi bani la bugetul de stat, iar printre modalităţi este verificare contribuabililor şi mărirea gradului de conformare fiscală.

Mihaela Drăgulin, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Asistență pentru contribuabili – ANAF, a declarat pentru sursa citată că, „în ceea ce priveşte conformarea voluntară, ANAF are o serie de proiecte în derulare atât pentru persoane fizice cât şi pentru cele juridice.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Printre cei vizați de aceste controale se numără profesorii care dau meditaţii acasă, prorietarii care își închiriază locuințele, dar și cei care oferă servicii de înfrumusețare (stiliștii) – machiaj, coafură, unghii.

Aceștia vor primi notificări din partea ANAF cărora vor trebui să le dea curs și să îndeplinească obligaţiile declarative şi de plată.

Controalele vor avea loc în diverse judeţe ale ţării.

Numărul acestora vor crește cu 10% până la final de 2025.

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    Doar povesti. Nu se întâmpla nimic. Meditații fără bon fiscal. Frizerii fără bon,saloane fără bon. Etc. O țara de prosti și de hoți. Numai prostii plătesc taxe către stat,

  • Alex spune:

    Cand ceri tigari la bucata ceri bon?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90