pizzeria sapori 930 122

Dragoș Predescu

„Sunt Liviu Dună, ține minte numele acesta! Dacă mergi mai departe, praf te fac!”

„Sunt Liviu Dună, ține minte numele acesta! Dacă mergi mai departe, praf te fac!”

Citiți și: Tânărul prefect de Argeș șochează: Sunteți influențați de filme de acțiune!

Continuă acuzațiile la adresa unui polițist controversat care lucrează la Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări autovehicule.

Marinac Marius Nicolae, cititorul ePitești care miercuri ne-a semnalat o situație cu care s-a confruntat, vine cu noi precizări.

Citiți și: Scene violente în Pitești. Imaginile exclusive, apărute după scandalul de pe bulevard

Subiectul, pe scurt:

Marinac Marius Nicolae ne-a sesizat că un agent de poliție din cadrul Serviciului l-ar fi acuzat de faptul că ar fi furat suma de 100 RON din ghișeul acestuia.

IATĂ FILMĂRILE PUSE LA DISPOZIȚIA EPITEȘTI.RO DE CĂTRE MARIUS MARINAC

 

Apoi l-ar fi umilt și dat afară din sediu.

Totodată, agentul i-ar fi luat pe nedrept dosarul cu care acesta era prezent, dar și buletinul de identitate, a mai spus Marinac.

Polițistul ar fi reacționat așa, spune bărbatul, pe motiv că ar fi fost deranjat din alte activități precum ,,navigarea pe telefonul mobil sau deranjarea acestuia când era la țigară”, susține cititorul nostru.

La fața locului a ajuns și Poliția.

 

Iar prefectul Dragoș Predescu și-a cerut scuze public față de întreaga situație creată.

Informații, pe larg, AICI. 

Incidentele omului ar fi continuat.

În ziua următoare, pe 3 iulie, a fost să susțină proba scrisă a examenului în cauză.

În sală ar fi fost și agentul Liviu Dună, după spusele lui Marius Marinac.

„A fost foarte atent la mine până la încheierea probei. Subliniez că am simțit o teamă.”

Din cauza stresului psihic care i-ar fi fost generat, adăugat situației petrecute cu o zi înainte, Marinac nu a reușit să treacă proba.

Însă, problema reală pe care a avut-o a fost alta, mai transmite bărbatul.

După terminarea probei, Liviu Dună l-ar fi amenințat.

„Ești sigur de ce vrei să faci: Tu știi cine sunt eu: Sunt Dună Liviu, ține minte numele acesta! Dacă mergi mai departe, praf te fac!”

Asta susține Marinac Marius Nicolae că i-ar fi spus agentul după încheierea examenului. Și asta se arată în sesizarea cu numărul 935 din 4 iulie 2024, înregistrată la Instituția Prefectului – Județul Argeș.

În plus, mai spune argeșeanul, ar fi și primit anumite apeluri voalate de amenințare.

Pentru a depăși toate aceste întâmplări, Marinac spune că ar avea nevoie de asistență psihologică.

Omul susține că cele ce ar fi avut loc la sediul Serviciului Permise de Conducere și Înmatriculări autovehicule pot fi dovedite.

Tocmai din acest motiv cere și înregistrările audio – video din zilele 2 și 3 iulie, cu situațiile în care ar fi fost implicat alături de agentul Liviu Dună.

Și face referire atât la imaginile de la ghișeu, cât și la cele din sala de examinare.

Marinac ne transmite că ar vrea să depună și o plângere penală și să îl dea în judecată pe agentul cu care a avut acest conflict, luând deja legătura cu un avocat specializat.

Acuzații grave la adresa polițistului: Prefectura așteaptă soluționarea cazului

Polițistul este vizat de acuzații extrem de grave, fiind deja subiectul unor materiale anterioare în publicația noastră, pe vremea când era examinator pentru examenul auto.

În legătură cu recentele evenimente raportate și înregistrate la Prefectura Argeș, prefectul Dragoș Predescu ne-a informat că este la curent cu aceste aspecte și așteaptă soluționarea cazului la București.

Mai exact, Dragoș Predescu a transmis reclamațiile făcute de Marinac în atenția Direcției Generale de Conducere și Înmatriculări.

„Vă solicităm să analizați aspectele sesizate și să dispuneți măsurile legale în cauză care se impun”, se arată în adresa semnată de prefectul de Argeș.

Prefectul ne-a promis că ne va informa imediat ce va primi o rezolvare de la București.

Așteptăm și noi cu interes soluția acestui caz extrem de grav.

Vom urmări subiectul

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

 • Edy spune:

  Asta se întâmpla când într-un stat mafiot funcționarii statului au ajuns să fie mai presus de lege! Ce caută nea milițianu’ in sala de examinare in timpul examenului?
  De ce pe timpul anchetei nu este suspendat din funcție? Trebuie direct plângere penală pentru intimidare și amenințări!!!

 • Popescu spune:

  Nimic surprinzator, asta este dobitocul care mi-a inchis usa/geamul in nas cand l-am intrebat de ce nu este nimeni la ghiseul 6, unde aveam programare pentru reinnoire permisului, mi-a raspuns flegmatic sa astept, ca sa aflu dup 30min ca el statea de vorba cu doamna care ar fi trebuit sa fie la ghiseul 6, niste parveniti. Sper sa fie dat afara din sistem, nu este nevoie de asa exemplare intr-o functie publica.

 • Tot un cetatean spune:

  Pai „este corect „Domnu Popescu !
  Cine suntem noi sa deranjam asemenea „somitati de prostie” ?
  Daca omul a venit cu biroul si ghiseul de acasă, este dreptul lui sa faca ce vrea !
  Domnule Prefect, implicati-va si triati astfel de caractere !
  Domnul in cauza, in orice situatie se va pensiona…ca o face anticipat, tot din banii contribuabililor va fi platit…cel putin sa ne straduim sa aducem oameni in astfel de functii nu lume !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90