930 x122 grota rece

autobuze

„Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

„Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

„Vă plac noile autobuze hibrid?

Cele 20 de autobuze hibrid Mercedes-Benz Conecto sunt în circulație, vin în sprijinul piteștenilor și sunt superbe!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

În plus, sunt operaționale și 3 linii noi de transport: Linia 5C: Trivale – Depozitelor (Subansamble auto); Linia 13C: Războieni – Depozitelor (Subansamble auto); Linia 13D: Războieni – Gară Sud – Depozitelor.

„Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

Încă un motiv de mândrie: la acest moment, în circulație avem doar autobuze cu normă de poluare Euro 6 (de ultimă generație), autobuze electrice și autobuze hibrid.

Pentru alte informații de interes, aveți la dispoziție site-ul Publitrans: https://publitrans2000.ro/.

De aici, aflați punctele de vânzare, dar și harta traseelor, respectiv orarele de circulație”, a scris primarul Gentea pe pagina lui de socializare.

Piteșteni, voi ce credeți? Vă plac autobuzele?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Andrei spune:

    In România poți sa aduci autobuze de aur și sa pui aur pe străzi oamenii sunt atât de prosti și nu înțeleg nimic,ei găsesc ceva negativ mereu indiferent de ce se face in oraș. Ce așteptări sa ai intr-o țara unde mai mult de 80% sunt analfabeți functionali

  • Anonim spune:

    Autobuzele sunt ok. Dar îți rupi degetele când compostezi biletul. Aceste aparate trebuiesc ascuțite și unse cu ulei de mecanisme fine că să meargă mai ușor.
    Sunt unii tineri cărora le place să asculte manele fără căști și pun incaltamintea pe scaune. Ar trebui amendați de către polițiști civili. Mai sunt și unii călători recalcitranti; de aceea trebuiesc mai des controale civile. Mă ofer să vi dau pe mână pe toți sălbaticii. 🙂

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90