930X122 MAIA

farmacii Dr. Max

Supernova Pitești anunță deschiderea HIPER Dr. Max Farmacie și KiK

Supernova Pitești anunță deschiderea HIPER Dr. Max Farmacie și KiK

Citiți și: Urmează surprize de senzație pentru copii, la Supernova Pitești!

Noi branduri de renume se alătura centrului comercial în această toamnă, printre care și Xpress

Pitești, 25 septembrie 2024:

Citiți și: Mega surprize, azi, la Supernova!

Centrul comercial Supernova Pitești continuă să își diversifice portofoliul, anunțând două noi branduri de renume:

HIPER Dr. Max Farmacie și KiK.

Deschiderea HIPER Dr. Max Farmacie va avea loc astăzi, iar KiK își va deschide porțile pentru vizitatori mâine, 26 septembrie.

Mai mult, toamna aceasta centrul comercial are în plan inaugurarea altor magazine internaționale, iar Xpress este unul dintre acestea.

Citește și: Românii vor primi mai mulți bani pentru sticlele reciclate

Dr. Max, unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din Europa, deschide  astăzi un nou spațiu de 514 m² în cadrul centrului comercial din Pitești.

Vizitatorii vor beneficia de o selecție extinsă de produse farmaceutice, dermato-cosmetice și suplimente, alături de consiliere oferită de profesioniști în domeniu și servicii de sănătate personalizate.

În ziua deschiderii, primii 300 de clienți vor primi un voucher de 100 lei la achiziții de minim 10 lei.

Supernova Pitești anunță deschiderea HIPER Dr. Max Farmacie și KiK

KiK, cunoscut pentru oferta sa accesibilă de îmbrăcăminte și produse pentru casă, va inaugura mâine un magazin cu o suprafață de 554 m², oferind o gamă largă de produse la prețuri competitive, ideale pentru întreaga familie.

Cei care pe 26 și 27 septembrie vor efectua cumpărături din noul magazin KiK, vor primi un cupon de 20% reducere pe care îl vor putea utiliza la următoarele cumpărături în magazinul din Supernova, în perioada 28 septembrie – 27 octombrie.

Xpress este un alt brand de referință de care vizitatorii centrului comercial Supernova Pitești se vor bucura în această toamnă.

Citește și: Veste proastă pentru cei care au credite

Magazinul, cunoscut în Europa în domeniul produselor de tutun și news & convenience to go, prezintă o selecție diversificată de produse de calitate superioară.

De la țigări și trabucuri premium, până la dispozitive electronice și accesorii moderne, Xpress își propune să ofere o experiență de cumpărare unică și personalizată.

„Extinderea portofoliului de branduri din centrul comercial Supernova Pitești întărește angajamentul nostru de a veni, în permanență, în întâmpinarea clienților cu produse și servicii accesibile și de calitate care să răspundă tuturor nevoilor individuale. Suntem încântați să întâmpinăm KiK și HIPER Dr. Max în familia Supernova și suntem convinși că aceste branduri vor deveni rapid preferate de comunitatea noastră locală. Mai mult, în această toamnă ne pregătim să întâmpinăm noi magazine populare care vor face parte din Supernova Pitești ”, a declarat Markus Pinggera – Managing Director la Supernova Group.

Prin aceste noi adiții, Supernova continuă strategia de a introduce noi branduri internaţionale, precum şi de a-şi reamenaja şi moderniza constant centrele comerciale.

DESPRE SUPERNOVA

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat.

În plus, Supernova Group a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în:

– București (trei locații),

– Constanța,

– Bacău

– Drobeta Turnu Severin.

Aceste centre au fost ancorate anterior de hipermarketurile cora, care au fost preluate de Carrefour.

Grupul austriac Supernova este o companie internațională care se concentrează pe dezvoltarea și gestionarea de proprietăți imobiliare comerciale în Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia.

Portofoliul actual al grupului cuprinde peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 CAPRA 3