New Profesional Consult 930 x 122

campion

Superpolițistul de la Rutieră! La 52 de ani a fost medaliat cu argint la Culturism

Un polițist a devenit campion de culturism la 52 de ani.

Citiți și: Fenomenal! A câștigat Medalia de Argint la Olimpiana Europeană de Geografie

Florentin Corbeanu este agent în cadrul Biroului Rutier Craiova. De curând, acesta a cucerit medalia de argint la categoria Master Men’s Physique Open, în cadrul Campionatul Mondial de Culturism, desfășurat în localitatea Santa Susanna din Spania.

Competiția a avut loc în perioada 02 – 07 noiembrie.

Citiți și: EXCEPȚIONAL! PITEȘTEAN CAMPION NAȚIONAL LA KARATE PENTRU AL 3-LEA AN CONSECUTIV

Omul legii a reușit să ducă pasiunea pentru sport la nivel de performanță, aducând acasă, în Craiova, multe medalii de-a lungul timpului.

De asemenea, polițistul reușește foarte bine să îmbine cariera cu pasiunea pentru sportul de mare performanță.

Florentin Corbeanu este agent șef principal în cadrul Biroului Rutier Craiova de mai bine de 27 de ani și practică culturismul din anii 90.

În ultimii ani, a câștigat numeroase competiții naționale și internaționale de profil.

Florentin Corbeanu este și membru al Sindicatului Europol. Reprezentanții sindicatului și-au felicitat și ei colegul pentru rezultatele remarcabile obținute pentru țara noastră.

(…) P.S Pentru cei care spun că polițiștii sunt burtoși și se pensionează la 45 de ani, uitați aici un polițist „burtos” , campion mondial. Felicitări, Florentin Corbeanu!, ” transmite Sindicatului Europol într-un mesaj pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Sindicatul Europol

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3