Donaris 930 x 122

supernova

Surpriză de ultimă oră la Supernova Pitești!

Surpriză de ultimă oră la Supernova Pitești!

Citiți și: Ziua în care toată lumea merge la Supernova! Ce va fi acolo e NEBUNIE

„Vara este momentul ideal pentru a da o nouă viață garderobei tale și pentru a-ți achiziționa piesele vestimentare pe care le-ai visat, la prețuri cu adevărat avantajoase.

Supernova își propune  să facă moda accesibilă tuturor, oferind o experiență de shopping care îți va permite să creezi cu ușurință cele mai stylish ținute de vară printr-o simplă vizităîn magazinele din centrul comercial.

Citiți și: Pitești: Supernova pregătește ceva F-A-B-U-L-O-S! Toată lumea vine!

Gama diversificată de colecții cuprinde opțiuni pentru toate preferințele și stilurile vestimentare. Indiferent dacă ești adeptul unui look casual, boho, elegant sau sport, la Supernova vei găsi exact ceea ce îți dorești pentru a-ți exprima personalitatea prin modă.

Surpriză de ultimă oră la Supernova Pitești!

Dacă planifici o evadare la mare sau îți dorești să mergi la piscina, aruncă o privire în magazinele din Supernova, unde vei descoperi oferte speciale la costume de baie, prosoape de plaja și accesorii trendy.

Vei avea parte de un look impecabil, la prețuri wow.

Pentru cei care adoră aventurile în aer liber, magazinele din Supernova Pitesti oferă reduceri la produse precum corturi, hamace, biciclete și echipamente pentru camping.

Fie că vrei săîți petreci timpul liber la munte, în natură sau la picnicuri cu familia, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru momente de neuitat.

Reduceri vei găsi și la articole pentru casăși grădinărit.  Transformă-ți casa într-un spațiu confortabil și atrăgător, unde să te relaxezi și să te bucuri de momente speciale, cu ajutorul reducerilor la mobilier, decorațiuni și accesorii.

Așasar, nu lăsa reducerile verii săîți scape! Grăbește-te la shopping pentru că stocurile sunt limitate”, transmit reprezentanții centrului comercial.

Kaia 555×222
570 X 90 CAPRA 3