930×122 CAPRA 5

supernova

    Surpriză de ultimă oră la Supernova Pitești!

    Surpriză de ultimă oră la Supernova Pitești!

    Citiți și: Anunț colosal de la Supernova! O să fie GRATUIT!

    „Vara este momentul ideal pentru a da o nouă viață garderobei tale și pentru a-ți achiziționa piesele vestimentare pe care le-ai visat, la prețuri cu adevărat avantajoase.

    Supernova își propune  să facă moda accesibilă tuturor, oferind o experiență de shopping care îți va permite să creezi cu ușurință cele mai stylish ținute de vară printr-o simplă vizităîn magazinele din centrul comercial.

    Citiți și: Se întâmplă ceva magnific la Mega Centrul Comercial Supernova!

    Gama diversificată de colecții cuprinde opțiuni pentru toate preferințele și stilurile vestimentare. Indiferent dacă ești adeptul unui look casual, boho, elegant sau sport, la Supernova vei găsi exact ceea ce îți dorești pentru a-ți exprima personalitatea prin modă.

    Surpriză de ultimă oră la Supernova Pitești!

    Dacă planifici o evadare la mare sau îți dorești să mergi la piscina, aruncă o privire în magazinele din Supernova, unde vei descoperi oferte speciale la costume de baie, prosoape de plaja și accesorii trendy.

    Vei avea parte de un look impecabil, la prețuri wow.

    Pentru cei care adoră aventurile în aer liber, magazinele din Supernova Pitesti oferă reduceri la produse precum corturi, hamace, biciclete și echipamente pentru camping.

    Fie că vrei săîți petreci timpul liber la munte, în natură sau la picnicuri cu familia, aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru momente de neuitat.

    Reduceri vei găsi și la articole pentru casăși grădinărit.  Transformă-ți casa într-un spațiu confortabil și atrăgător, unde să te relaxezi și să te bucuri de momente speciale, cu ajutorul reducerilor la mobilier, decorațiuni și accesorii.

    Așasar, nu lăsa reducerile verii săîți scape! Grăbește-te la shopping pentru că stocurile sunt limitate”, transmit reprezentanții centrului comercial.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90