Donaris 930 x 122

abonament

Surpriza la care nu se aștepta nimeni

Netflix, surpriza la care nu se aștepta nimeni

Citiți și: Veste proastă! Se scumpește

Netflix a ieftinit abonamentul său de bază pentru clienții din România.

Mai exact, prețul abonamentului de bază (basic) al Netflix pentru România a fost redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de ieri, conform Profit.ro.

Citiți și: Lovitură pentru abonați! Decizie drastică!

Noul preț al abonamentului a intrat în vigoare de ieri seară, la ora 20:00, iar membrii noi care se înscriu vor vedea noul preț al abonamentului de bază imediat.

Clienții existenți ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare, de la următoarea factură. Aceștia vor fi notificați prin e-mail, precum și în cadrul aplicației Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preț să li se aplice.

Detalii, AICI – Netflix va ieftini de astăzi abonamentul de bază pentru clienții din România

Sursa foto: radioimpuls.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Se ieftineste pentru ca au pierdut foarte multi clienti in Romania din cauza continutului. In ultimii 2 ani Netflix a umplut continutul cu 90% filme si seriale din asa zisa „cultura” woke, care face propaganda lgbt, blm, etc. Aproape toate productiile Netfix din ultimii ani sunt axate pe aceasta propaganda. Practic, cu exceptia filmelor mai vechi, produse de alte case de filme (Warner Bros, Paramount, etc) aflate in portofoliul Netflix nu prea mai ai ce vedea, daca nu esti amator de povesti de iubire gay si de „eroii” afro-americani care au napadit toate ecranizarile (si ma refer la ecranizari in care ei sunt practic nefiresti, gen Ahile negru in „Troy”, elfi negri, etc)

  • Onisim spune:

    Ești doar hater…

  • Lup spune:

    E dreptul lui sa fie, free speech e inca o mandrie americana, nu?! Adevaratul motiv pt care au redus pretul este legat de interzicerea password sharing, asa ca daca esti parazit pe netflixu’ lui unchiu, nu mai poti sa il folosesti daca nu mai esti in aceeasi casa cu el.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90