NOR CURIER 930X122

echipa naționala de handbal a României

Surpriză la Pitești Arena! Astăzi s-a anunțat

Surpriză la Pitești Arena! Astăzi s-a anunțat

Citiți și: Ministrul Rafila este acum în Pitești! Ce se întâmplă la această oră

Cu prilejul primei manșe din barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial, pe care reprezentativa României de handbal feminin o va susține contra Portugaliei, în data de 8 aprilie, ora 17:00, la Pitești Arena, Magazin FC Argeș va fi prezent cu o gamă variată de produse.

Citiți și: Premieră la Pitești Arena! Nu s-a întâmplat în toată Europa

Astfel, veți putea achiziționa de la standul din incinta Pitești Arena, eșarfe, steaguri de diverse dimensiuni, șepci, tricouri sau mantii, toate în culorile tricolorului românesc, dar si articole ce poartă însemnele clubului FC Argeș.

„Vă așteptăm în număr cât mai mare la standul nostru, pentru a colora împreună sala în roșu, galben și albastru și pentru a le încuraja împreună pe fetele noastre. Hai, România!”, transmit reprezentanții magazinului FC Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • popescuA spune:

    Bravo!!!
    Succes în continuare!
    „Insistati” cu pregătirea echipei de FOTBAL….( antrenorul, unii jucători…
    Ca „motivati” sunt!!!😊

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90