930X122 MAIA

restrictii covid

Surse din Guvern: Se reintroduc restricțiile COVID în România

Autoritățile au de gând să reintroducă unele restricții COVID, pentru a evita un val mare de îmbolnăviri, potrivit unor surse guvernamentale citate de România TV.

Citiți și: Arafat, despre ridicarea restricțiilor în România

Această decizie vine în urma creșterii numărului de cazuri de covid-19 în Europa, dar și din cauza faptului că subvarianta BA 2.2 a Omicron este foarte contagioasă.

Ședința în care liderii ar urma să discute despre noile restricții va avea loc în următoarele zile, potrivit acelorași surse.

Reintroducerea restricțiilor vine la nici două săptămâni după renunțarea la acestea și ieșirea din starea de alertă, la data de 9 martie.

Vă reamintim că, prima țară care a hotărât deja că va reveni la restricții este Austria, începând de miercuri, 23 martie.

Tot mai mulți medici și specialiști spun că restricțiile au fost ridicate brusc și mult prea devreme. Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătății au declarat, de asemenea, că pandemia este departe de a se termina, iar acum suntem doar la jumătatea acesteia. Subiectul pe larg, AICI: Veștile nu sunt bune! Trebuie să ne pregătim! Este vorba de COVID.

Foto descriptiv: Aleph News

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90