New Profesional Consult 930 x 122

simfonia lalelelor 2022

Sute de mii de persoane au fost la Simfonie

Sute de mii de persoane au fost prezente la cea de-a 45-a ediție a Simfoniei Lalelelor, organizate în premieră în acest an în Parcul Lunca Argeșului.

Citiți și: Pitești: Așa arată Simfonia Lalelelor în Lunca Argeșului!

Surprizele pregătite de organizatori au fost pe placul tuturor. Cei mici s-au bucurat din plin de expoziția Dino Parc, iar cei mari au luat cu asalt târgul de flori și au admirat din plin grădinile amenajate.

De asemenea oamenii s-au bucurat și de zona de food și de picnic.

Citiți și: Piteşti: Cât costă Simfonia Lalelelor din acest an

Concertul de sâmbătă seara, prezentat de Ilinca Vandici, unde au urcat pe scenă Smiley și Theo Rose, a strâns, de asemenea, sute de mii de persoane în parc. Copii, tineri și adulți deopotrivă au cântat și dansat alături de artiști.

Cu ocazia acestui eveniment, polițiștii locali au participat cu întreg efectivul pentru asigurarea ordinii publice, cât și pentru fluidizarea traficului.

„Ținând cont ca în cele trei zile ale evenimentului au participat peste 300 de mii de persoane, polițiștii locali au reușit sa ducă la îndeplinire cu brio misiunea, fără sa se înregistreze evenimente nedorite.

Au asigurat intersecțiile privind traseul coloanelor oficiale și însoțirea acestora, cât și dirijarea traficului rutier din zona Lunca Argeșului, câteva mii de autoturisme, de la orele 08.00 pana la orele 22.00, pe întreaga desfășurare a Simfoniei Lalelelor”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

555×222  MAIA

Comentarii

3 comentarii

  • Catanica spune:

    Mai ușor cu afirmațiile despre sute de mii de persoane. Poate ca mii de persoane,gândiți va rog înainte sa scrieți asemenea aberații.

  • Rodica spune:

    Mie mi- a placu f. mult aceasta simfonie , a fost ceva deosebit , spatiu suficient , curatenie ( inclusiv la wc- uri ) standuri frumos amenajate , iar organizarea peste asteptari ; chiar am scris in cartea vizitatorului …. Intrarea libera ( fara taxa ) a fost marele avantaji

  • Mihaita spune:

    Mai fratilor , de unde le scoateți pe astea cu sute de mii, milioane de vizitatori . Toată populația Piteștiului este de 150.000-160.000.Toata stima pentru organizatori , înțeleg din presa argeșeană ca a fost un succes

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90