Donaris 930 x 122

anp

Sute de posturi, scoase la concurs! Salarii de mii de lei în Argeș

Sute de posturi, scoase la concurs! Salarii de mii de lei în Argeș

Citiți și: Accident în Pitești! Șofer dus la spital!

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) a scos la concurs aproape 500 de posturi vacante de agent operativ, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, scrie Capital.ro.

Mai exact, 472 de posturi vacante de agent din cadrul sectorului siguranța deținerii și regim penitenciar.

Citiți și: Un Spital special din Argeș angajează!

Concursul se va desfășura în perioada următoare, iar condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații sunt: cunoașterea foarte bună a limbii române și să nu fi colaborat până în prezent cu Securitatea.

Astfel, potrivit ANP, pentru Penitenciarul Mioveni sunt disponibile trei posturi cu normă întreagă de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie – postul este prevăzut în cadrul Cabinetului medical.

Pentru Penitenciarul-Spital Mioveni sunt disponibile: un post cu normă întreagă de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie -(coordonatorunități arondate) – postul este prevăzut în cadrul compartimentului Ambulatoriu integrat și un post cu normă întreagă de medic specialist/primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie (îngrijiri paliative) – postul este prevăzut în cadrul compartimentului Îngrijiri paliative și necesită atestat de studii complementare în Îngrijiri paliative.

Dosarele se pot depune până la data de 25.04.2023, ora 15:00.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90