New Profesional Consult 930 x 122

Swim For You by Karina Ungureanu

Swim For You by Karina Ungureanu vine în sprijinul dumneavoastră cu noi proiecte! 

Swim For You by Karina Ungureanu vine în sprijinul dumneavoastră cu noi proiecte!

Citiți și: Fii un campion alături de campionii de la Swim For You by Karina Ungureanu!

Primul proiect este realizat în colaborare cu un terapeut în mai multe domenii psihologice și presupune integrarea în societate a copiilor cu dizabilități.

Cel de al doilea proiect este desfășurat în colaborare cu conducerea complexului sportiv Marcea Sport. Prin acest proiect copiilor cu vârste de 6-10 ani li se asigură transport până la baza sportivă, acolo unde se desfășoară cursurile de înot la grup.

Karina Ungureanu transmite:

Primul proiect numit “Integrarea în societate a copiilor cu dizabilități” în colaborare cu doamna Cristea Elena terapeut în mai multe domenii psihologice.

Vom oferi 2 ore pe săptămână gratuite tuturor copiilor cu probleme din județul nostru. Proiectul începe din data de 15 mai.

Al doilea proiect important creat de noi, care va începe pe data de 1 iunie, reprezintă participarea la cursul de înot la grup pentru copii începând cu vârsta de 6 ani pana la 10 ani, pentru care oferim și transport susținuți de conducerea Marcea Sport.

Mașina noastră va lua copii din fiecare cartier odată pe săptămâna pentru lecțiile de înot. Se stabilește un punct fix de plecare și sosire!

Lecțiile noastre sunt susținute de antrenori și instructori acreditați, toți fiind foști sportivi de performanță și campioni naționali și internaționali ai natației.

Programul pentru aceste proiecte va fi publicat pe pagina de Instagram și Facebook. Înscrierile se fac telefonic sau printr-un mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0738193528.

Iar pentru ore de inițiere înot în grupe cât și la curs privat, atât pentru adulți cât si pentru copii, telefonul este deschis și vă puteți înscrie oricând, de luni până sâmbătă!

Menționam că activam doar la Marcea sport!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3