NOR CURIER 930X122

bratianu

TABĂRA DE ŞAH DE LA „FLORICA” S-A ÎNCHEIAT. VEZI CINE SUNT CÂŞTIGĂTORII!

La Vila „Florica” din Ştefăneşti s-a desfăşurat a cincea ediţie a Taberei de Şah, sub egida „Sărbătorilor Argeșului și Muscelului”.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean prin Centrul de Cultură „Brătianu”. Tabăra a fost organizată deoarece se consideră că șahul poate influența dezvoltarea inteligenței celor care practică acest joc al minții.

La tabără au participat 30 de copii pasionați de șah. În primele zile, copiii au jucat partide amicale, iar cei neinițiați în tainele șahului au avut ocazia să învețe acest sport al minții.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

În ultima zi de tabară s-a desfășurat concursul propriu-zis.

Premiul I a fost câștigat de Daniel Pricoapsă de la Liceul Sanitar din Pitești, premiul II de către Andrei Vorovenci Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Pitești, premiul III de către Octavian Mihail de la Școala Nr. 6 „Nicolae Bălcescu” din Pitești, iar mențiune a primit George Toma de la Școala Nr. 2 „Vintilă Brătianu” din Ștefănești. Câștigătorii au primit cupe și diplome.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90