930 x122 grota rece

bradu

Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Sâmbătă și duminică, sala de sport din comuna Bradu a fost gazda unui eveniment deosebit – primul turneu din cadrul campionatului național de minivolei.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

La acest turneu au participat 4 echipe: FC Argeș/Real Bradu, LPS Viitorul Pitești I, LPS Viitorul Pitești II și Extrem Pitești.

Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Mihaela Ilie, antrenorul coordonator al echipei gazdă, a declarat că este foarte mulțumită de desfășurarea acestui prim turneu pentru micuțele voleibaliste:

„Este primul an al nostru de minivolei, primele competiţii, primele emoţii. Avem foarte mult de lucrat, dar mă bucur că fetele nu sunt demoralizate. Din contră, își doresc din ce în ce mai mult să joace!

Mă bucur ca am avut șansa să găzduim un turneu la Bradu. Mulțumesc tuturor pentru organizare și sprijinul oferit. Mulțumiri şi părinților pentru că au fost alături de noi!”

Sursă foto: Facebook Clubul sportiv Real Bradu

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90