930×122 CAPRA 5

jaf

TÂLHĂRIE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI! DOI TINERI, AMENINȚAȚI CU PISTOLUL

Azi noapte, în jurul orei 2:30, în centrul Piteştiului un tânăr şi o adolescentă de 17 ani care stăteau pe o bancă au fost ameninţaţi cu un pistol airsoft de către un bărbat.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Individul le-a cerut celor doi toate bunurile pe care le aveau asupra lor. De teamă, tinerii s-au conformat, dându-i agresorului două telefoane mobile în valoare de 1.500 de lei. După ce a comis tâlhăria bărbatul s-a urcat într-un taxi şi a plecat către orașul dâmbovițean Găeşti.

Sesizați, polițiștii piteșteni de la Investigații Criminale, cu sprijinul colegilor lor din Găești, au rezolvat cu promptitudine cazul. În Găești tâlharul a fost prins și imobilizat.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Bărbatul are 23 de ani și este din comuna Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. El a fost condus la sediul Poliției Pitești pentru audieri și reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie calificată. Pentru fapta sa dâmbovițeanul riscă între 3 și 10 ani de pușcărie.

Telefoanele au fost recuperate și înapoiate celor doi tineri. (Foto: Arhivă)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA