930 x122 grota rece

furt

TÂNĂR DE 18 ANI, PRINS LA FURAT ÎNTR-O LOCUINȚĂ. PUȘTIUL E LA A TREIA INFRACȚIUNE

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi  aseară cu privire la faptul că o persoană a surprins într-o locuinţă un tânăr care a fugit imediat ce a fost observat de către locatar.

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Din verificări s-a stabilit că persoana surprinsă în interiorul locuinței ar fi un tânăr de 18 ani, din Curtea de Argeș, cercetat în alte cauze penale, în care, în luna mai, a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

„După administrarea probatoriului, în cursul nopții, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Mai exact, tânărul (Florin S.) a mai fost reținut pentru infracțiuni săvârșite în perioada de minorat,  anul acsta: respectiv la 15 mai, pentru furt și la 18 mai, pentru tentativă de tâlhărie. La a doua faptă, a trecut prin toate categoriile de măsuri preventive  arest preventiv, arest la domiciliu și ulterior control judiciar, ultima fiind în vigoare la acest moment).

Foto descriptiv: Sportul Sălăjan

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90