New Profesional Consult 930 x 122

dosar penal

Tânăr prins gonind cu cu 145 km/h printr-o comună din Argeș

 

Citiți și: De la ce distanță te ,,împușcă” cu pistol radar! E ,,groasă”!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 243 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 70.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 25 permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Atenție! Niciun șofer nu mai scapă de amendă!

 

Conduceau cu viteză excesivă

 

În ziua de 21 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un tânăr de 25 de ani, din acelaşi municipiu, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Mihăeşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 145 km/h.

Tânărul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

În ziua de 21 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier Topoloveni au depistat un bărbat de 33 de ani, din Bogați, care conducea un autoturism pe DJ 702C, pe raza localităţii Leordeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

 

Conducea sub influența alcoolului

În ziua de 21 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 33 de ani, din Bughea de Sus, care conducea un autoturism pe str. Negru Vodă din municipiul Câmpulung, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al persoanei în cauză a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de conducere.

Foto: descriptiv (bistrițeanul.ro)

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90