EcoMoto 930×122

angajată

Tânără cu silicoane, „dispecer” la Spitalul din Mioveni. Manager: „Nu am Facebook, nu ştiu…”

Mai multe fotografii cu o tânără aproape dezbrăcată fac furori pe Facebook. Nu ar fi ceva nou sau din cale afară, doar că persoana respectivă menţionează pe pagina de profil că lucrează ca „dispecer” la Spitalul Orăşenesc Mioveni, asta după ce ar fi fost consultant financiar la o bancă.

Citiți și: Pitești. Angajată DGASPC, anchetată de Poliție și trimisă în judecată

Ar putea fi un alt caz cu angajaţi care, prin cele publicate pe reţelele sociale, aduc prejudicii de imagine companiilor sau instituţiilor unde susţin că lucrează. Spunem susţin, fiindcă până în acest moment atât personalul de la recepţie, cât şi managerul spitalului din Mioveni, dr. Horia Trăilă, nu ne-au confirmat existenţa acestei angajate.

 

 

Ca să ne lămurim în acest sens, am sunat mai întâi la recepţia spitalului de unde am primit răspunsul că „nu ştim cine este această persoană (n.r. – Adelina G.)”

„Mă depăşeşte, nu cunosc pe nimeni cu numele acesta”, ne-a transmis o angajată de la recepţie.

Am luat legătura şi cu managerul spitalului care a părut foarte surprins că este abordat de jurnalişti ai ePitești.ro şi, mai mult decât atât, că este întrebat despre angajaţii săi. Totodată, îi transmitem pe această cale mangerului Trailă, că atunci când nici nu visa să fie manager la singurul spital construit de la 0, dupa Revoluţie, ePiteşti scria zeci de materiale despre această mare realizare a primarului din Mioveni, Ion Georgescu. Referindu-ne la faptul că acesta (n.r. Traila) a fost uimit să audă cine îl sună şi de unde. Uimit cu ghilimele de rigoare, bineînţeles!

Iată discuția cu managerul Spitalului Orăşenesc Mioveni:

Manger Trăilă: „Nu am memoria numelor, nu ştiu. Nu am cum să ştiu de toţi angajaţii din spital. Noi nu avem dispecerat, nu există această noţiune. Dispecerat este la o unitate de ambulanţă, la taxi. Nu ştiu despre cine e vorba în propoziţie”.

Redactor ePiteşti: Singura variantă ar fi să sunăm la resurse umane…

Manager Trăilă: „La ora asta (n.r. – 15:15) nu găsiţi pe nimeni. Nu ştiu ce să vă spun mai mult. Iertaţi-mă, eu nu am Facebook şi nu mă uit pe el. Numele respectiv nu îmi spune nimic. O să mă interesez, dar să ştiţi că multe din aceste conturi de Facebook sunt relativ false. De unde să răspund eu, ca manager, pentru ce poze îşi face cineva şi zice că lucrează la spital?”

Dr. Trăilă nu prea ne-a convins când a spus că nu are Facebook! Am găsit ceea ce pare a fi contul său, unde este adevărat că nu are o activitate „intensă”, însă există un cont cu numele său, iar la prieteni figurează chiar şi primarul Ion Georgescu. Nu ne-ar mira, atunci, să aflăm că are şi asemenea angajate despre care se preface că nu ştie nimic. Mai ales că tatăl tinerei ar lucra la Primăria Mioveni de ani buni având funcția de inspector în cadrul instituției.

Surse ePiteşti ne-au confirmat că domnişoara din imagine lucrează la monitorizare video în cadrul Spitalului Mioveni.

(Sursă poze: Facebook/Adelina Ghenescu)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Constantin spune:

    Domnul T….ă și „Dumnealui” sunt și ei oameni!!! Fără acordul „Dumnealui ” nu se face nici o angajare în orașul Mioveni!!! Se știe cine e „Dumnealui „…

  • aleluia spune:

    da’ ce rai sunteti, pana la urma siliconatele si botoxatele or sa lase trotuarul si sa iasa in strada sa-si apere drepturile! ce daca arata toate la fel, metoo# nu despre asta vorbeste? ati terminat de comentat de rude si amante batrane, acu’ va luati de noua generatie care vrea si ea sa munceste la stat, sa aiba d-o pensioara sigura, nu sa frece fotoshopu acasa sau la mall pe cardu’ lui iubi. Intelegeti ca fara un scop rentabil in viata ai „fii” ca o barca fara fund, vorba aia, la mana pestilor!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90