EcoMoto 930×122

accident mortal

TÂNĂRUL CARE A OMORÂT CU MAȘINA COPILUL DIN MIOVENI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI

UPDATE: „În cadrul obligațiilor stabilite prin control judiciar, tânărul are stabilită și interdicția de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, precizează IPJ Argeș. 

Citiți și: Tânăr de 19 ani, accident mortal în timp ce se afla pe trotineta electrică

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, şi au reţinut un tânăr de 19 ani, din Davideşti.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 13 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Mioveni, tânărul a accidentat mortal un minor de 12 ani, angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal (detalii, AICI)

Citiți și: Accident tragic! Au murit după un impact între trei mașini și un autocamion

După administrarea probatoriului, în seara zilei de ieri, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90