930 x122 grota rece

campanie umanitara

Tânărul care locuiește într-un container de fier poate avea o casă de sărbători

După ce zilele trecute v-am prezentat cum au luat naștere campaniile umanitare realizate de clubul Off-Road-Club Pitești, oamenii au început să se mobilizeze.

Citiți și: „Din suflet pentru suflet” – Campanie umanitară pentru copiii mai puțin norocoși

În urma articolului apărut în publicația noastră, bărbatul cu probleme de sănătate din comuna argeșeană Smeura, care locuiește în condiții greu de suportat, într-un container de fier, fără căldură sau lumină, se poate bucura de o locuință într-un timp mult mai scurt.

Citiți și: CAMPANIE UMANITARĂ LA FC ARGEȘ. SE STRÂNG HAINE, JUCĂRII ȘI ALIMENTE

La momentul redactării primului articol „Video – Zeci de ”tancuri” 4×4, descinderi în forță pentru a aduce zâmbete” , inițiatorul clubului, Ovidiu Ștefănescu ne-a declarat că planul este de a construi o cabană pentru tânărul din Smeura, însă fondurile pe care clubul le deținea nu erau suficiente pentru ca acest lucru să fie posibil.

Imediat ce articolul publicat de ePitești a ajuns în atenția publicului, Ovidiu Ștefănescu ne-a contactat la redacție spunându-ne că oamenii s-au mobilizat, iar donațiile au început deja să vină.

Un membru al clubului s-a oferit să doneze toată tâmplăria de termopan necesară cabanei.

Terenul pe care urmează să se ridice construcția aparține primăriei, iar membrii clubului au început deja să facă demersurile necesare pentru aprobări și documentații, astfel încât lucrările să poată începe.

Dacă tot mai multe persoane vor dori să se alăture acestei campanii, tânărul din Smeura va putea avea o locuință căreia să-i spună ”acasă” chiar de Anul Nou.

Și tu te poți alătura campaniei Off-Road Club Pitești. Și tu poți face bine!

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90