NOR CURIER 930X122

craciun

TÂRG DE CRĂCIUN ÎN MIOVENI. SUPER VEDETE

Târg de Crăciun în Mioveni. În perioada 15 – 30 decembrie Primăria oraşului Mioveni va organiza prima ediţie a Târgului de Crăciun – Mioveni 2016, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Deschiderea va avea loc pe 15 decembrie, iar în zilele de 15, 16, 17 şi 18 decembrie vor fi organizate zilnic spectacole cu artişti de marcă, programe artistice, momente de animaţie pentru copii şi multe alte surprize pentru toate vârstele.

Astfel, Cătălin Măruţă, Lidia Buble, Adrian Sână, Mateo, Adda, Emilia Ghinescu, Săndel şi Aurora Mihai, Ingrid Lisaru, Johnny Bădulescu, Ștefania Vorovenci, Starfix, dar şi un cunoscut DJ care va mixa colinde şi-au anunțat prezenţa la Târgul de Crăciun – Mioveni 2016.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Vizitatorii vor găsi aici cadouri pentru cei dragi şi se vor putea bucura de atmosfera de sărbătoare savurând preparate de sezon. De la acest eveniment nu va lipsi nici Moș Crăciun, care îi va aştepta pe cei mici zilnic în căsuţa sa, special amenajată şi decorată, de lângă brad.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90