930×122 CAPRA 5

bratianu

Târg de Crăciun la „Brătianu”! Tombolă și o mulțime de surprize pentru participanți

Pe 16 decembrie, la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” va avea loc Târgul de Crăciun. Se va desfășura în sala de sport la unității de învățământ, în intervalul orar 12-17.  Evenimentul va pune colegiul pe harta Edu – Fii eroul unei școli, prin intermediul Asociației Narada.

Citiți și: Elevi de la „Brătianu”, acțiune de toată lauda!

Elevi și cadre didactice, alături de reprezentanți ai autorităților locale și ai Inspectoratului Școlar Argeș, părinți și persoane interesate, sunt invitați să viziteze Târgul de Crăciun.

Târgul de Crăciun va fi punctat de momente artistice, colinde și muzică clasică, transmit organizatorii.

Citiți și: Super concert la Târgul de Crăciun!

„Doritorii pot fi alături de organizatori prin achiziționarea obiectelor confecționate de elevi si profesori sau donate de aceștia. Bineînțeles că surprizele nu pot lipsi, mai ales în aceasta lună care sta sub auspiciul generozității! Tombola organizată în cadrul Târgului de Crăciun și surprizele oferite de către Randy sunt doar câteva dintre bucuriile oferite.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” pentru a fi părtașii proiectului Narada! Contribuția fiecărui participant va aduce un plus de strălucire Colegiului prin dotarea cu mobilier necesar unui climat educațional de calitate”, precizează pentru ePitești Bogdan Ionescu, directorul adjunct al Colegiului Național „Ion C. Brătianu”.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3