NOR CURIER 930X122

accident

TATĂL MOTOCICLISTEI CARE RISCĂ SĂ-ȘI PIARDĂ PICIORUL: „ȘOFERUL SE CERTA CU AMANTA, A TRAS DE VOLAN ȘI I-A LUAT PE TOȚI”

Iris Andreea Dobre, motociclsta de 27 de ani din Mioveni spulberată de o mașină împreună cu un alt motociclist de un șofer în timp ce circula regulamentar prin Lereşti, într-un grup de pasionați de motoare în care se afla și prietenul fetei, se află internată acum la Spitalul Floreasca din București, acolo unde medicii încearcă să-i salveze piciorul.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

„Domnul doctor ne-a zis să nu ne uităm departe”

EPitești a stat de vorbă cu tatăl  tinerei.

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

„A trecut de faza cu transfuzia. Cred că în proporție de 90% o să fie bine , dar sunt unele riscuri.  Sper să-i salveze piciorul. Domnul doctor ne-a zis să nu ne uităm departe, să ne uităm aproape… Are ruptură de tendoane, a pierdut o parte din os, rotula e afectată foarte rău…”, a declarat, pentru ePitești.ro, Sorin Dobre, aflat în drum spre spital împreună cu prietenul fetei, acroșat și el de mașină și care, din fericire, n-a avut nevoie de spitalizare.

Cealaltă victimă, un bărbat de 33 de ani din Mărăcineni, izbit de aceeaşi maşină este internat la Pitești și a trecut deja printr-o operație dificilă.

„Tânărul are bazinul fracturat, i-au extirpat un organ…”, mai spune, pentru ePitești.ro, tatăl fetei.

Bărbatului îi e greu să-și explice cum a avut loc accidentul.

„Din câte am înțeles, șoferul se certa cu prietena, amanta… A fost o curbă spre dreapta, șoferul a intrat în curbă, a ieșit din curbă… Intenționat a tras stânga de volan și i-a lua pe toți… Așa se deduce, dacă pe drum drept, cu vizibilitate bună, ziua, i-a luat pe toți, fără niciun milimetru de frână. Mașina s-a oprit din inerția ei…”, spune Sorin Dobre.

„Un bărbat de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe raza localității Leresti, dinspre Leresti către Câmpulung, pe fondul altor preocupări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi intrat în coliziune cu trei motociclete, care făceau parte dintr-un grup de mai multe motociclete.
În urma accidentului, un bărbat de 33 de ani, din Mărăcineni și o femeie de 27 de ani, din Mioveni, care conduceau două dintre motociclete, au fost răniți grav și transportați la spital (politraumatizați)”, precizează IPJ Argeș.

Foto sus: Iris si prietenul ei, într-o imagine postată de tânără pe Facebook la începutul acestei luni.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90