Donaris 930 x 122

colectiv

TRAGIC! TECĂU: 8 ARGEȘENI MORȚI ÎN CATASTROFA DE LA CLUBUL COLECTIV

Autoritățile din Argeș țin permanent legătura cu autoritățile din București pentru a afla dacă în incendiul de aseară de la Clubul Colectiv din Capitală au fost răniți sau și-au pierdut viața și argeșeni.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

În timp ce prefectul Mihai Oprescu afirmă că nu are nicio informație oficială cu privire la acest aspect, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, ne-a declarat că unele surse ar indica faptul că opt argeșeni ar fi murit în incendiu. Tecău ne-a precizat că încă se mai fac identificări și că speră să nu mai fie vorba de alte persoane din Argeș care să fie decedate sau rănite.

Florin Tecău a dispus astăzi deschiderea Centrului de Transfuzii Sangvine din Pitești pentru recoltarea de sânge care să ajungă la victimele incendiului, în București. Mâine va fi o stație mobilă de recoltare a sângelui în municipiul Curtea de Argeș, iar marți în orașul Costești. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3