NOR CURIER 930X122

japonezi

Chelioşii, în avantaj datorită unei invenţii de la Sony!

Persoanele care suferă de calviţie au acum de partea lor o invenţie a celor de la Sony care nu doar că îi ajută să treacă peste problemele legate de lipsa podoabei capilare, dar le conferă şi alte multiple avantaje.

Citiți și: Angajații din sănătate intră azi în grevă! Activitatea, oprită

Japonezii au inventat peruca inteligentă, cu GPS integrat, care, pe lângă mascarea calviţiei, oferă indicaţii legate de traseul persoanei care o poartă, informează AFP, citat de descopera.ro.

Peruca inteligentă dispune de o conexiune wireless la un calculator, care îi oferă instrucţiuni pentru a-şi ghida „subiectul” de la distanţă, cunoscând localizarea acestuia datorită receptorului GPS integrat. Dispozitive de vibraţie situate în diferite părţi ale capului (în faţă, în spate, la dreapta, la stânga) se activează pe rând, în funcţie de direcţia care trebuie urmată. „Craniul este o parte extrem de sensibilă a corpului, care simte şi localizează foarte bine vibraţiile”, explică inventatorii perucii, Hiroaki Tobita şi Takuya Kuzi.

Citiți și: Cât trebuie să plătiți pentru asigurarea medicală. Persoane vizate

Datorită acestor captatori, peruca poate măsura temperatura corpului și tensiunea arterială şi poate chiar înregistra imagini pe care posesorul perucii le va putea primi ulterior pe un monitor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3