New Profesional Consult 930 x 122

telefoane mobile

Anunţ important pentru anumiţi utilizatori de telefoane mobile

Anunţ important pentru anumiţi utilizatori de telefoane inteligente. LG a anunțat că își închide unitatea de afaceri cu telefoane mobile. Decizia a fost aprobată de consiliul său de administrație, menţionează compania într-un comunicat lansat astăzi.

Citiți și: SCHIMBARE LA VÂRF PE PIAŢA TELEFOANELOR MOBILE. CINE ESTE DIN NOU LIDER

Smartphone-urile LG existente vor fi vândute în continuare la comercianții cu amănuntul.

LG promite clienților existenți atât suport hardware, cât și software pentru o perioadă de timp nespecificată, care va varia în funcție de regiune. Procesul de eliminare treptată a diviziei mobile este de așteptat să fie finalizat până la 31 iulie, deși inventarul produselor va fi probabil disponibil după această dată.

Citiți și: ÎNCĂRCĂTOR COMUN PENTRU TOATE TIPURILE DE TELEFOANE MOBILE!

Decizia de a ieși din sectorul „incredibil de competitiv” al telefoniei mobile este una „strategică”, spun oficialii LG. Conducerea companiei anunţă că îşi va concentra resursele în domenii precum componentele vehiculelor electrice, dispozitivele conectate, casele inteligente, robotica şi inteligența artificială.

(Foto: descriptiv)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441