New Profesional Consult 930 x 122

telefoane mobile

Anunţ important pentru anumiţi utilizatori de telefoane mobile

Anunţ important pentru anumiţi utilizatori de telefoane inteligente. LG a anunțat că își închide unitatea de afaceri cu telefoane mobile. Decizia a fost aprobată de consiliul său de administrație, menţionează compania într-un comunicat lansat astăzi.

Citiți și: A furat un telefon de 2.300 de lei dintr-un centru comercial din Pitești

Smartphone-urile LG existente vor fi vândute în continuare la comercianții cu amănuntul.

LG promite clienților existenți atât suport hardware, cât și software pentru o perioadă de timp nespecificată, care va varia în funcție de regiune. Procesul de eliminare treptată a diviziei mobile este de așteptat să fie finalizat până la 31 iulie, deși inventarul produselor va fi probabil disponibil după această dată.

Citiți și: TELEFONUL FURAT DE LA ORANGE PITEŞTI, CONFIRMAT CU SERIA DIN MAGAZIN

Decizia de a ieși din sectorul „incredibil de competitiv” al telefoniei mobile este una „strategică”, spun oficialii LG. Conducerea companiei anunţă că îşi va concentra resursele în domenii precum componentele vehiculelor electrice, dispozitivele conectate, casele inteligente, robotica şi inteligența artificială.

(Foto: descriptiv)

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache