930 x122 grota rece

    lg-optimus-ex

    Apare LG Optimus EX

    LG Optimus EX este in curs de aparitie iar compania mama a tinut sa faca o serie de precizari. Acest smartphone a fost anuntat ca fiind o versiune imbunatatita pentru Optimus 2X. Optimizarile se manifesta in principal la nivel de specificatii tehnice, insa exista modificari si la alte capitole. Astfel, LG Optimus EX vine echipat cu acelasi procesor Nvidia Tegra 2, dar care ruleaza la o frecventa mai mare, de 1,2 GHz. De asemenea, memoria RAM a fost suplimentata considerabil ajungandu-se pentru acest model la o memorie de 1 GB.

    Capacitatea de stocare interna nu difera fata de Optimus 2X, aceasta fiind de 8 GB. Exista si un slot pentru card-uri microSD cu capacitate maxima de 32 GB.
    LG Optimus EX- specificatii tehnice excelente

    Sistemul de operare care echipeaza acest telefon este Android Gingerbread. , potrivit pentru aspiratiile modelului de smartphone performant.

    Unul dintre avantajele modelului LG Optimus EX il reprezinta in mod cert ecranul. Astfel, avem de-a face cu un touchscreen generos de 4 inch, care suporta o rezolutie de 800 x 480 de pixeli. Este de mentionat si faptul ca LG Optimus EX foloseste tehnologia NOVA Display, care garanteaza un nivel de luminozitate foarte ridicat.

    Deocamdata LG s-a decis sa lanseze acest nou model doar pe pietele din Coreea de Sud.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90