New Profesional Consult 930 x 122

    samsung_white_w

    Apare Samsung Galaxy W alb

    Apple a avut succes cu modelul sau de iPhone alb, asa ca si alte companii s-au gandit sa ii urmeze exemplul. Nici Samsung nu face exceptie care dupa ce a lansat pe piata variantele Mini si Gio alb, acum se pregateste sa lanseze varianta W pe alb.

    In weekend, Samsung a anuntat ca pregateste o noua serie de produse din gama celor care funtioneaza pe baza sistemului Android 2.3. Inclusiv unul dintre cele mai cautate modele, Samsung Galaxy W cu processor de 1.4 GHz single-core, widescreen 3.7, interfata TouchWiz si camera de 5.0MP.

    Samsung Galaxy W este unul doar din produsele de clasa medie tintite de Samsung si care vor fi prezentate in viitorul apropiat la Consumer Electronics Fair (IFA). Mai précis in septembrie, acesta fiind cel mai mare targ de profil din Europa.

    Samsung nu a anuntat deocamdata care vor fi preturile noului produs. Totusi, sunt semnale ca telefonul va fi lansat cat de curand in Vietnam si atunci vor iesi la suprafata si alte detalii.

    Traducere din Mai Nguyen

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90