930×122 POSADA 5

112

APLICAȚIA CARE ÎȚI POATE SALVA VIAȚA

Aplicația care îți poate salva viața. Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a lansat aplicaţia de urgenţă „Apel 112” pentru telefoane mobile, care permite transmiterea coordonatelor GPS la momentul iniţierii apelului către Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, scrie digi24.

Citiți și: STS face un Centru de Date Regional pentru Regiunea Sud Muntenia

Aplicaţia „Apel 112” este gratuită şi poate fi descărcată şi instalată pe telefonul mobil din magazinele de aplicaţii Google Play şi App Store.

Aplicaţia este compatibilă cu telefoanele mobile cu sisteme de operare Android şi iOS. Versiunile minime suportate de sistemele de operare ale telefoanelor mobile sunt iOS 5 şi Android 4.4.

Citiți și: OFICIAL: STS NU URMĂREȘTE PACIENȚII COVID-19

Pentru a putea folosi aplicaţia într-un caz de urgenţă, utilizatorul trebuie să introducă în aplicaţie numărul sau numerele de telefon, în cazul în care în telefonul mobil sunt două cartele SIM cu servicii de date active. Folosirea aplicaţiei nu necesită înregistrarea în sistemul informatic al 112 a apelantului sau a numărului/numerelor de telefon pe care acesta îl/le deţine. Mai multe amănunte, AICI.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Donaris 570×90