Donaris 930 x 122

apple_logo

Apple pierde o bătălie juridică în favoarea Samsung

Cererea Apple în instanţă de a bloca vânzările tabletelor Samsung Galaxy, dar şi a telefoanelor produse de această companie în Statele Unite a fost respinsă. Instanţa a considerat că nu sunt suficiente dovezi care să susţină acuzaţiile formulate de juriştii Apple. Între Apple şi Samsung se dă, după cum se vede, o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru dominarea pieţei de profil din SUA şi nu numai.

Disputa dintre cele două companii gigantice a făcut înconjurul lumii. Instanţa americană a respins însă cererea Apple, Reuters susţinând că judecătorul a decis că nu este clar în ce constau daunele produse Apple. Nu este prima respingere de acest gen.

Cazul va continua, desigur, şi probabil că vor apărea noi elemente care vor fi aduse în faţa instanţei. Până una-alta, însă, dispozitivele Samsung sunt bine-mersi pe piaţă şi compania face vânzări mari de pe urma lor.

Pe de altă parte, Samsung a salutat decizia instanţei de a respinge cererea preliminară a Apple. În particular, instanţa a recunoscut că Samsung prezintă o serie de elemente dubioase care au legătură cu patente ale Apple.

“Suntem încrezători că justiţia îşi va spune cuvântul şi că drepturile noastre intelectuale vor fi protejate, astfel încât să putem veni în continuare în faţa clienţilor noştri cu produse de care aceştia au nevoie şi pe care le aşteaptă de la noi”, au afirmat avocaţii Samsung.

Traducere Reuters

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3