930×122 CAPRA 5

apple

Apple va lansa un nou telefon pe 10 septembrie

După ce Apple a anunţat pe surse că va lansa un nou telefon pe 10 septembrie, întrebarea care este ridicată pe cele mai importante site-uri de gadgeturi şi IT din SUA este următoarea: iPhone 5S sau iPhone 5C?

Informaţia cu privire la noul eveniment pregătit de Apple la începutul lunii viitoare a fost prezentată pe site-ul de tehnologie AIIThingsd.com și preluată de alte publicații americane importante, însă rămâne un mister pentru toată lumea de ce Apple nu a dorit să specifice şi numele produsului care va fi lansat.

Două dintre variantele vehiculate de către specialiştii IT americani sunt iPhone 5S, un update al modelului iPhone 5, care va fi lansat odată cu noul sistem de operare iOS 7, sau iPhone 5C, modelul low-cost despre care s-a vorbit foarte mult în ultimul timp.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90